Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black
Defender Case iPhone 11 Black

Otterbox - Defender Case iPhone 11 Black

NOK 499

På lager (9 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 27383

Otterbox

Produktbeskrivelse -

Ekstremt robust Otterbox-deksel til iPhone 11. Defender Case har sertifisert beskyttelse mot fall. Dekselet er en anerkjent mester til å beskytte telefonen slik at den holder seg hel så lenge som mulig.

Unngå ulykker og uhell i hverdagen med dette robuste dekselet. Beskyttelse i flere lag og tøff nok til å håndtere alt som venter rundt hjørnet. Færre bekymringer mens du arbeider, er ute på eventyr eller leker med barna. Velg Defender Series for å beskytte din telefon mot fallskader, smuss og riper.

Beskytter mot fall - Det robuste etuiet demper og minsker effekten av støt og... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialePlast
product
8346Defender Case iPhone 11 Blackhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11/iphone-11-deksel/defender-case-iphone-11-black-1?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/otterboxdefendercaseiphone11black.jpgInStock499NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11/iphone-11-dekselOtterbox<p>Ekstremt robust Otterbox-deksel til iPhone 11. Defender Case har sertifisert beskyttelse mot fall. Dekselet er en anerkjent mester til å beskytte telefonen slik at den holder seg hel så lenge som mulig.</p> <p>Unngå ulykker og uhell i hverdagen med dette robuste dekselet. Beskyttelse i flere lag og tøff nok til å håndtere alt som venter rundt hjørnet. Færre bekymringer mens du arbeider, er ute på eventyr eller leker med barna. Velg Defender Series for å beskytte din telefon mot fallskader, smuss og riper.</p> <p>Beskytter mot fall - Det robuste etuiet demper og minsker effekten av støt og beskytter enheten</p> <p>Beskytter mot støv - Lokk foran porter holder støv, smuss og annet rusk ute</p> <p>Allsidig hylster - Fungerer som belteklips og stativ</p> <p>Funksjoner:<br /> - Etuiet har flere beskyttende lag som inkluderer innerskall og ytterskall<br /> - Lokk foran porter holder støv, smuss og annet rusk ute<br /> - Hylster inkludert: fungerer som belteklips og stativ</p> <p>Passer for: Apple iPhone 11.<br /> Farge: Svart.</p>499Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer