Om PhoneLife

Hos oss på PhoneLife finner du alltid de nyeste produktene som gir telefonen din et lengre og vakrere liv. Siden lanseringen av butikken i 2011, har vi levert tilbehør til mobiltelefoner og nettbrett fra de fleste produsenter, som Apple, Samsung, Doro, Sony, Nokia, HTC, Motorola, Lenovo, OnePlus, ZTE, Motorola, Huawei, HTC og LG til et hundretusentalls fornøyde kunder. b

Vi gjør vårt ytterste for å alltid ha beskyttelsesprodukter for nye telefoner og nettbrett før de slippes ut, så du kan være klar til å beskytte enheten fra første stund.

PhoneLife har et av Norges største utvalg av tilbehør til både nyere og eldre mobilmodeller, og har lang erfaring med tilbehør til alle typer mobiltelefon.

For oss er din mening viktig. Hvis du har synspunkt, er du velkommen til å kontakte oss, uansett om det er ris eller ros. Ta kontakt med kundeservice.

Butikken er alltid åpen. 24 timer i døgnet - 365 dager i året. Handle når det passer deg best! Du betaler trygt og sikkert med Klarna. Velg mellom faktura, delbetaling, kort, bankoverføring eller Klarna Kampanje. Vi sender deretter produktene dine hjem til deg - raskt og enkelt!

Firmainformasjon

PhoneLife (PhoneLife AB)
Org.nr: 556913-5386 (SE556913538601)

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sweden

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer