Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black
Ares Clear Case iPhone 11 Black

SUPCASE - Ares Clear Case iPhone 11 Black

NOK 449

På lager (1 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 25882

SUPCASE

Produktbeskrivelse -

SUPCASE i-Blason heldekkende deksel med gjennomsiktig bakside og god støtbeskyttelse til iPhone 11. Skallet består av en bakside i polykarbonat med kanter i støtdempende TPU og en front i polykarbonat med innebygd skjermbeskytter.

Dekselet er designet for å passe perfekt på telefonen - du har tilgang til kontakter, knapper og kameraet. Knappene er dekket med taktile knapper for å beskytte mot smuss.

- Deksel som beskytter rundt hele telefonen
- Front med innebygd skjermbeskytter
- Luker for kontakter beskytter mot smuss
- Støtdempende deksel med forsterkede... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialePlast
product
7510Ares Clear Case iPhone 11 Blackhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11/iphone-11-deksel/ares-clear-case-iphone-11-black?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/supcase_ares_clear_case_iphone_11_black.jpgInStock449NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11/iphone-11-dekselSUPCASE<p>SUPCASE i-Blason heldekkende deksel med gjennomsiktig bakside og god støtbeskyttelse til iPhone 11. Skallet består av en bakside i polykarbonat med kanter i støtdempende TPU og en front i polykarbonat med innebygd skjermbeskytter.</p> <p>Dekselet er designet for å passe perfekt på telefonen - du har tilgang til kontakter, knapper og kameraet. Knappene er dekket med taktile knapper for å beskytte mot smuss.</p> <p>- Deksel som beskytter rundt hele telefonen<br /> - Front med innebygd skjermbeskytter<br /> - Luker for kontakter beskytter mot smuss<br /> - Støtdempende deksel med forsterkede hjørner<br /> - Full tilgang til knapper og funksjoner<br /> - Støtter trådløs lading</p> <p>Passer for: Apple iPhone 11.<br /> Materialer: TPU, polykarbonat.<br /> Farge: Svart, gjennomsiktig.</p>449Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer