2-pack Sidebørster Roborock S8 MaxV Ultra hvit
2-pack Sidebørster Roborock S8 MaxV Ultra hvit
2-pack Sidebørster Roborock S8 MaxV Ultra hvit

2-pack Sidebørster Roborock S8 MaxV Ultra hvit

NOK 99

På lager (8 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52995

Produktbeskrivelse -

2-pack sidebørster for Roborock S8 MaxV Ultra. Børstene er laget av gummi for å gjøre det lettere for støvsugeren å suge opp smuss og støv.

Børstene må skiftes med jevne mellomrom for at støvsugeren skal opprettholde best mulig rengjøringsresultat. Du bytter enkelt ut de eksisterende børstene med disse reservebørstene.

- Nye børster til robotstøvsugeren holder gulvene rene
- Monteres enkelt på støvsugeren

Passer til: Roborock S8 MaxV Ultra

Spesifikasjoner -

FargeHvit
MaterialePlast
product
412582-pack Sidebørster Roborock S8 MaxV Ultra hvithttps://www.phonelife.no/traning-hem-fritid/tilbehor-til-robotstovsuger/roborock/roborock-s8-maxv-ultra/2-pack-sidebrster-roborock-s8-maxv-ultra-hvit?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/640400150A-1_1000X1000.jpgInStock99NOK/traning-hem-fritid/tilbehor-til-robotstovsuger/roborock/roborock-s8-maxv-ultra<p>2-pack sidebørster for Roborock S8 MaxV&nbsp;Ultra. Børstene er laget av gummi for å gjøre det lettere for støvsugeren å suge opp smuss og støv.</p> <p>Børstene må skiftes med jevne mellomrom for at støvsugeren skal opprettholde best mulig rengjøringsresultat. Du bytter enkelt ut de eksisterende børstene med disse reservebørstene.</p> <p>- Nye børster til robotstøvsugeren holder gulvene rene<br /> - Monteres enkelt på støvsugeren</p> <p>Passer til: Roborock S8 MaxV&nbsp;Ultra</p>99Sidebørster

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer