2-pack Sidebørster Roborock Q Revo MaxV hvit
2-pack Sidebørster Roborock Q Revo MaxV hvit
2-pack Sidebørster Roborock Q Revo MaxV hvit

2-pack Sidebørster Roborock Q Revo MaxV hvit

NOK 99

På lager (8 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52993

Produktbeskrivelse -

2-pack sidebørster for Roborock Q Revo MaxV. Børstene er laget av gummi for å gjøre det lettere for støvsugeren å suge opp smuss og støv.

Børstene må skiftes med jevne mellomrom for at støvsugeren skal opprettholde best mulig rengjøringsresultat. Du bytter enkelt ut de eksisterende børstene med disse reservebørstene.

- Nye børster til robotstøvsugeren holder gulvene rene
- Monteres enkelt på støvsugeren

Passer til: Roborock Q Revo MaxV

Spesifikasjoner -

FargeHvit
MaterialePlast
product
412562-pack Sidebørster Roborock Q Revo MaxV hvithttps://www.phonelife.no/traning-hem-fritid/tilbehor-til-robotstovsuger/roborock/roborock-q-revo-maxv/2-pack-sidebrster-roborock-q-revo-maxv-hvit?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/640400150A-1_1000X1000.jpgInStock99NOK/traning-hem-fritid/tilbehor-til-robotstovsuger/roborock/roborock-q-revo-maxv<p>2-pack sidebørster for Roborock Q Revo MaxV. Børstene er laget av gummi for å gjøre det lettere for støvsugeren å suge opp smuss og støv.</p> <p>Børstene må skiftes med jevne mellomrom for at støvsugeren skal opprettholde best mulig rengjøringsresultat. Du bytter enkelt ut de eksisterende børstene med disse reservebørstene.</p> <p>- Nye børster til robotstøvsugeren holder gulvene rene<br /> - Monteres enkelt på støvsugeren</p> <p>Passer til: Roborock Q Revo MaxV</p>99Sidebørster

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer