Mobilveske Xiaomi Redmi 8A svart
Mobilveske Xiaomi Redmi 8A svart
Mobilveske Xiaomi Redmi 8A svart
Mobilveske Xiaomi Redmi 8A svart

Mobilveske Xiaomi Redmi 8A svart

NOK 179

Produktet er utløpt

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 26431

Produktbeskrivelse -

Smart veske med flere kortspor og mobilstand for Xiaomi Redmi 8A. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.

Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.

Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter hele telefonen
Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeKunstlær
product
7791Mobilveske Xiaomi Redmi 8A svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/xiaomi/redmi-8a/mobilveske-xiaomi-redmi-8a-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_xiaomi_redmi_8a_svart.jpgOutOfStock179NOK/mobilbeskyttelse/xiaomi/redmi-8a<p>Smart veske med flere kortspor og mobilstand for Xiaomi Redmi 8A. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du f&aring;r med deg de viktigste tingene.</p> <p>Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes p&aring; plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter b&aring;de forsiden og baksiden av telefonen mot skade.</p> <p>Vesken kan gj&oslash;res om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt n&aring;r du eller barna ser p&aring; filmer eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart innstilling for visning av media<br /> - Utskj&aelig;ringer for knapper, kontakter og kamera</p> <p>Passer for: Xiaomi Redmi 8A.<br /> Materialer: Kunstl&aelig;r.<br /> Farge: Svart.</p>179Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer