Informasjonskapsler & personopplysninger

Denne policyen refererer til hvordan PhoneLife, PhoneLife AB org. 556913-5386, innhenter, bruker, deler og lagrer dine personlige opplysninger i samsvar med GDPR. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du handler hos oss, og med denne policyen vil du se hvordan vi håndterer informasjonen din.

Hvilken informasjon samler vi inn og hvorfor?

Vi samler inn informasjon fra deg for å kunne levere en brukervennlig shoppingopplevelse i vår nettbutikk og for å kunne sende bestillinger. Informasjonen vi lagrer om deg, er den du oppgir når du kjøper og kan redigeres på Mine sider. Hvis informasjonen er feil, kan du enkelt rette det selv. Hvis du vil slette din brukerkonto, kan du også gjøre det på Mine sider. Vær oppmerksom på at informasjon som kreves for å oppfylle kjøpsavtaler, garantier, avkastninger og regnskapsposter, ikke kan slettes.

Hvis du kontakter vår kundeservice, blir denne informasjonen lagret til du ber om at den skal slettes. Hvis du har valgt å abonnere på nyhetsbrevet vårt i forbindelse med ditt kjøp, vil du motta informasjon, nyheter og personlige anbefalinger til du velger å melde deg av. Du gjør dette ved å klikke på linken nederst i nyhetsbrevene. Vær oppmerksom på at vi alltid vil sende bestillingsrelatert e-post som ordrebekreftelse, leveringsmelding, returinformasjon og bestillingsoppfølging når du kjøper i butikken.

For å gi deg en nyttig, tilpasset, moderne og god shoppingopplevelse bruker vi informasjonskapsler. Disse lagrer produkter dulegger i handlekurven, motvirker svindel når du betaler ved kassen og ivaretar andre funksjoner som er nødvendige for bruk av nettbutikken. Informasjonskapsler lagrer også informasjon for å vise tilpassede produktanbefalinger på nettstedet og annonsering på Facebook og i Googles annonsenettverk. Informasjonskapsler brukes også til å samle statistikker om hvordan nettstedet vårt brukes til å utvikle det og gjøre det bedre.

Hvis du ikke vil bruke en informasjonskapsel, kan du velge å deaktivere ett eller flere informasjonskapsler i nettleseren. Vær oppmerksom på at butikken kan slutte å fungere hvis du deaktiverer informasjonskapsler. Du kan også slette lagrede informasjonskapsler etter at du har besøkt og handlet i vår nettbutikk, uten at kjøpet blir berørt.

Sikker lagring av dine personlige data

At personopplysningene dine håndteres og lagres med stor forsiktighet, er av største betydning for oss. Vi vil aldri selge eller gi informasjonen din videre til tredjepart. Din informasjon lagres alltid kryptert. Ved anledninger når informasjonen din må deles, som med betalings- og transportleverandører for å levere bestillinger, gjøres dette med ytterste omhu. Vi bruker bare pålitelige operatører som vi har avtaler med, for å sikre at dataene dine alltid er beskyttet i henhold til databeskyttelsesloven.

Du har, som tidligere nevnt, rett til et utdrag av informasjonen vi har lagret om deg, og også retten til å korrigere. Under Mine sider kan du logge inn og se all informasjonen og også korrigere den. Hvis du vil slette informasjonen din, kan dette også gjøres under Mine sider.

Du har også rett til dataportabilitet, for å lagre dataene dine på en fil. Hvis du vil ha en fil med all informasjon om deg, kontakt oss på support.no@phonelife.com.

Hvis du ikke mener at enhver håndtering av personopplysningene dine ikke blir utført korrekt, har du alltid rett til å klage til vår kundeservice. Hvis du har klager om hvordan vi håndterer dataene dine, kan du kontakte Datatilsynet.

Ansvarlig for Personopplysninger

PhoneLife AB, org. 556913-5386, er ansvarlig for behandling av dine personlige data. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår informasjonskapsler og personopplysninger. Har du spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på support.no@phonelife.com og vi svarer på dem.

Policyen er oppdatert 2021-05-25.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer