Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparent

NOK 111
NOK 139

Produktet er utløpt

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 26939

tectTech

Produktbeskrivelse -

Transparent deksel fra tectTech til Samsung Galaxy S20 Plus. Dekselet er designet for å beskytte telefonen effektivt mot skade uten å gjøre den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av støtabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket støtbeskyttelse som holder telefonen hel.

Hjørnene på dekselet er forsterket for å dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for å beskytte mot riper.

Passer for: Samsung Galaxy S20 Plus.
Materialer: Plast, TPU.
Farge: Gjennomsiktig.... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialePlast
product
8121Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Plus Transparenthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s20-plus/galaxy-s20-plus-deksel/crystal-hybrid-case-galaxy-s20-plus-transparent?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_samsung_galaxy_s20_plus.jpgOutOfStock111NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s20-plus/galaxy-s20-plus-dekseltectTech<p>Transparent deksel fra tectTech til Samsung Galaxy S20 Plus. Dekselet er designet for &aring; beskytte telefonen effektivt mot skade uten &aring; gj&oslash;re den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av st&oslash;tabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket st&oslash;tbeskyttelse som holder telefonen hel.</p> <p>Hj&oslash;rnene p&aring; dekselet er forsterket for &aring; dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for &aring; beskytte mot riper.</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy S20 Plus.<br /> Materialer: Plast, TPU.<br /> Farge: Gjennomsiktig.</p>139Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer