Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svart

Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svart

NOK 199

På lager (10 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 25155

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær til Samsung Galaxy A10. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefonen
- Kan... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
7162Ekte Lærveske Samsung Galaxy A10 svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-a10/ekte-lrveske-samsung-galaxy-a10-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_samsung_galaxy_a10_svart.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-a10<p>Mobilt lærveske i ekte lær til Samsung Galaxy A10. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy A10 SM-A105.<br /> Materialer: Skinn.<br /> Farge: Svart.</p>199Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer