Ekte Lærveske OnePlus 8T svart
Ekte Lærveske OnePlus 8T svart
Ekte Lærveske OnePlus 8T svart
Ekte Lærveske OnePlus 8T svart
Ekte Lærveske OnePlus 8T svart

Ekte Lærveske OnePlus 8T svart

NOK 199

På lager (12 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 29256

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær til OnePlus 8T. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefonen
- Kan lages o... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
9835Ekte Lærveske OnePlus 8T svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/oneplus/oneplus-8t/ekte-lrveske-oneplus-8t-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelifeaktaladerfodraloneplus8tsvart_1.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/oneplus/oneplus-8t<p>Mobilt lærveske i ekte lær til OnePlus 8T. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: OnePlus 8T.<br /> Materialer: Skinn.<br /> Farge: Svart.</p>199Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer