Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svart
Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svart
Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svart
Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svart
Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svart

Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svart

NOK 199

På lager (1 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 24235

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefonen
- Kan lages om til et mobils... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
6792Ekte Lærveske Motorola Moto G7 Play svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/motorola/moto-g7-play/ekte-lrveske-motorola-moto-g7-play-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_motorola_moto_g7_play_svart.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/motorola/moto-g7-play<p>Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Motorola Moto G7 Play.<br /> Materialer: Skinn.</p>199Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer