Ekte Lærveske iPhone X/XS svart
Ekte Lærveske iPhone X/XS svart
Ekte Lærveske iPhone X/XS svart
Ekte Lærveske iPhone X/XS svart
Ekte Lærveske iPhone X/XS svart

Ekte Lærveske iPhone X/XS svart

NOK 199

På vei til oss - prel. tilbake på lager 2024-07-24

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 18917

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefonen
- Kan lages om til et mobils... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
5742Ekte Lærveske iPhone X/XS svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-x-xs/iphone-x-xs-etui/ekte-lrveske-iphone-xxs-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_iphone_x_svart.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-x-xs/iphone-x-xs-etui<p>Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Apple iPhone X, Apple iPhone XS.<br /> Materialer: Skinn.</p>199Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer