Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå
Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå
Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå
Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå
Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå
Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå
Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå

Bullcaptain - Lær Laptopsveske med Skulderstropp grå

NOK 499

På lager (2 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52396

Bullcaptain

Produktbeskrivelse -

Pen og robust universell dataveske for bærbare datamaskiner opptil 16 tommer. Vesken har en stilig design og god plass til oppbevaring, slik at du enkelt kan ta med deg alt du trenger gjennom dagen. I tillegg til det romslige hovedrommet, er det en ekstra lomme på utsiden som lukkes med magneter, samt en liten lomme med glidelås på baksiden.

En avtagbar og justerbar skulderrem følger med, noe som gjør det mulig for deg å enkelt tilpasse hvordan du vil bære vesken, og den er lett å alltid ha med seg. Vesken er laget av høykvalitets skinn og er holdbar for langvarig bruk.

Pass... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeGrå
MaterialeLær
product
40767Lær Laptopsveske med Skulderstropp gråhttps://www.phonelife.no/traning-hem-fritid/macbook-laptop-tillbehor/lr-laptopsveske-med-skulderstropp-gra?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/080800790C-1_1000X1000.jpgInStock499NOK/traning-hem-fritid/macbook-laptop-tillbehorBullcaptain<p>Pen og robust universell dataveske for bærbare datamaskiner opptil 16 tommer. Vesken har en stilig design og god plass til oppbevaring, slik at du enkelt kan ta med deg alt du trenger gjennom dagen. I tillegg til det romslige hovedrommet, er det en ekstra lomme på utsiden som lukkes med magneter, samt en liten lomme med glidelås på baksiden.</p> <p>En avtagbar og justerbar skulderrem følger med, noe som gjør det mulig for deg å enkelt tilpasse hvordan du vil bære vesken, og den er lett å alltid ha med seg. Vesken er laget av høykvalitets skinn og er holdbar for langvarig bruk.</p> <p>Passer for:<br /> -&nbsp;Bærbare datamaskiner opptil 16"</p> <p>Yttermål:&nbsp;40 x 30 x 7 cm<br /> Materiale:&nbsp;Lær</p>499Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer