Støtsikker EVA Deksel Samsung Galaxy Tab A 10.1 svart
Støtsikker EVA Deksel Samsung Galaxy Tab A 10.1 svart

Støtsikker EVA Deksel Samsung Galaxy Tab A 10.1 svart

NOK 249

På lager (6 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 24372

Produktbeskrivelse -

Støtsikkert deksel laget av det myke materialet EVA til Samsung Galaxy Tab A 10.1. Dette er det perfekte dekselet hvis du har yngre mennesker som bruker nettbrettet. EVA er et mykt plastmateriale som ikke sprekker ved fall.

Dekselet har et håndtak for å kunne bære nettbrettet enkelt. Håndtaket kan brettes for å danne et stativ - perfekt for å se på Youtube, film eller spill.

Passer for: Samsung Galaxy Tab A 10.1.
Materialer: EVA plast.

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeTPU/Silikon
product
6840Støtsikker EVA Deksel Samsung Galaxy Tab A 10.1 svarthttps://www.phonelife.no/surfplattor-skydd/samsung-surfplattor/galaxy-tab-a-101/sttsikker-eva-deksel-samsung-galaxy-tab-a-10-1-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_stottaligt_eva_skal_samsung_galaxy_tab_a_101_svart.jpgInStock249NOK/surfplattor-skydd/samsung-surfplattor/galaxy-tab-a-101<p>Støtsikkert deksel laget av det myke materialet EVA til Samsung Galaxy Tab A 10.1.&nbsp;Dette er det perfekte dekselet hvis du har yngre mennesker som bruker nettbrettet. EVA er et mykt plastmateriale som ikke sprekker ved fall.</p> <p>Dekselet har et håndtak for å kunne bære nettbrettet enkelt. Håndtaket kan brettes for å danne et stativ - perfekt for å se på Youtube, film eller spill.</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy Tab A 10.1.<br /> Materialer: EVA plast.</p>249Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer