Deksel Garmin Fenix 6/6 Pro svart
Deksel Garmin Fenix 6/6 Pro svart
Deksel Garmin Fenix 6/6 Pro svart

Deksel Garmin Fenix 6/6 Pro svart

NOK 99

På lager (4 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 28174

Produktbeskrivelse -

Gi din Garmin Fenix 6 og 6 Pro en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.

Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.

- Tynt, lett og støtabsorberende deksell
- Diskret og beskyttende design
- Utskjæringer for alle knapper og funksjoner

Passer for: Garmin Fenix 6, Garmin Fenix 6 Pro.
Materialer: TPU.
Farge: ... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeTPU/Silikon
product
8910Deksel Garmin Fenix 6/6 Pro svarthttps://www.phonelife.no/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-fenix-66-pro/deksel-garmin-fenix-66-pro-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelifeskalgarminfenix66prosvart.jpgInStock99NOK/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-fenix-66-pro<p>Gi din Garmin Fenix 6 og 6 Pro en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.</p> <p>Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.</p> <p>- Tynt, lett og støtabsorberende deksell<br /> - Diskret og&nbsp;beskyttende design<br /> - Utskjæringer for alle knapper og funksjoner</p> <p>Passer for: Garmin Fenix 6, Garmin Fenix 6 Pro.<br /> Materialer: TPU.<br /> Farge: Svart.</p>99Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer