Deksel Garmin Fenix 5X/5X Plus svart
Deksel Garmin Fenix 5X/5X Plus svart

Deksel Garmin Fenix 5X/5X Plus svart

NOK 89

På lager (4 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 28181

Produktbeskrivelse -

Gi din Garmin Fenix 5X og 5X Plus en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.

Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.

- Tynt, lett og støtabsorberende deksell
- Diskret og beskyttende design
- Utskjæringer for alle knapper og funksjoner

Passer for: Garmin Fenix 5X, Garmin Fenix 5X Plus.
Materialer: TPU.
F... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeTPU/Silikon
product
8917Deksel Garmin Fenix 5X/5X Plus svarthttps://www.phonelife.no/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-fenix-5x/deksel-garmin-fenix-5x5x-plus-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelifeskalgarminfenix5x5xplussvart.jpgInStock89NOK/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-fenix-5x<p>Gi din Garmin Fenix 5X og 5X Plus en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.</p> <p>Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.</p> <p>- Tynt, lett og støtabsorberende deksell<br /> - Diskret og&nbsp;beskyttende design<br /> - Utskjæringer for alle knapper og funksjoner</p> <p>Passer for: Garmin Fenix 5X, Garmin Fenix 5X Plus.<br /> Materialer: TPU.<br /> Farge: Svart.</p>89Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer