Deksel Garmin Fenix 5/5 Plus svart
Deksel Garmin Fenix 5/5 Plus svart

Deksel Garmin Fenix 5/5 Plus svart

NOK 89

På vei til oss - prel. tilbake på lager 2024-03-01

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 28179

Produktbeskrivelse -

Gi din Garmin Fenix 5 og 5 Plus en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.

Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.

- Tynt, lett og støtabsorberende deksell
- Diskret og beskyttende design
- Utskjæringer for alle knapper og funksjoner

Passer for: Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus.
Materialer: TPU.
Farge... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeTPU/Silikon
product
8915Deksel Garmin Fenix 5/5 Plus svarthttps://www.phonelife.no/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-fenix-5/deksel-garmin-fenix-55-plus-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelifeskalgarminfenix55plussvart.jpgInStock89NOK/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-fenix-5<p>Gi din Garmin Fenix 5 og 5 Plus en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.</p> <p>Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.</p> <p>- Tynt, lett og støtabsorberende deksell<br /> - Diskret og&nbsp;beskyttende design<br /> - Utskjæringer for alle knapper og funksjoner</p> <p>Passer for: Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus.<br /> Materialer: TPU.<br /> Farge: Svart.</p>89Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer