Deksel Fitbit Versa 2 svart
Deksel Fitbit Versa 2 svart
Deksel Fitbit Versa 2 svart
Deksel Fitbit Versa 2 svart
Deksel Fitbit Versa 2 svart

Deksel Fitbit Versa 2 svart

NOK 79

Produktet er utløpt

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 26289

Produktbeskrivelse -

Gi din Fitbit Versa 2 en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.

Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.

- Tynt, lett og støtabsorberende deksell
- Diskret og beskyttende design
- Utskjæringer for alle knapper og funksjoner

Passer for: Fitbit Versa 2.
Materialer: TPU.
Farge: Svart.

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeTPU/Silikon
product
7711Deksel Fitbit Versa 2 svarthttps://www.phonelife.no/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-versa-2/deksel-fitbit-versa-2-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_skal_fitbit_versa_2_svart.jpgOutOfStock79NOK/smartwatch-tillbehor/fitbit-klockor/fitbit-versa-2<p>Gi din Fitbit Versa 2 en god beskyttelse og et sofistikert utseende med dette dekselet i holdbar TPU-plast. TPU er en slitesterk, men myk plast som demper fall og gir god beskyttelse mot støt uten å gå i stykker.</p> <p>Dekselet er lett å sette på klokken og dekker ikke kontakter, knapper eller funksjoner. Det fungerer også med utskiftbare armbånd.</p> <p>- Tynt, lett og støtabsorberende deksell<br /> - Diskret og&nbsp;beskyttende design<br /> - Utskjæringer for alle knapper og funksjoner</p> <p>Passer for: Fitbit Versa 2.<br /> Materialer: TPU.<br /> Farge: Svart.</p>79Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer