Device Care Kit Spa Day
Device Care Kit Spa Day
Device Care Kit Spa Day

Otterbox - Device Care Kit Spa Day

NOK 129

På lager (1 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52515

Otterbox

Produktbeskrivelse -

Hold enhetene dine rene og frie for smuss og bakterier med OtterBox rengjøringssett. Det inneholder alt du trenger for å friske opp telefonen din. Settet er praktisk og lett å bære med seg i lommer eller vesker, slik at det blir enkelt å gi telefonen din ekstra glans når det trengs. Rengjøringssettet er spesielt utformet for teknologiskjermer som de på telefoner, nettbrett og klokker.

Den morsomme og gjenbrukbare emballasjen inneholder tre skjerm- og portbørster, en mikrofiberklut, ni rengjøringsservietter med 70% alkohol og ekstra klistremerker.

Passer for: 
- Un... Les mer

Spesifikasjoner -

product
40885Device Care Kit Spa Dayhttps://www.phonelife.no/gaver/julegaver/julegaver-til-henne/device-care-kit-spa-day?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/78-52083-1.jpgInStock129NOK/gaver/julegaver/julegaver-til-henneOtterbox<p>Hold enhetene dine rene og frie for smuss og bakterier med OtterBox rengjøringssett. Det inneholder alt du trenger for å friske opp telefonen din. Settet er praktisk og lett å bære med seg i lommer eller vesker, slik at det blir enkelt å gi telefonen din ekstra glans når det trengs. Rengjøringssettet er spesielt utformet for teknologiskjermer som de på telefoner, nettbrett og klokker.</p> <p>Den morsomme og gjenbrukbare emballasjen inneholder tre skjerm- og portbørster, en mikrofiberklut, ni rengjøringsservietter med 70% alkohol og ekstra klistremerker.</p> <p>Passer for:&nbsp;<br /> - Universell</p>129

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer