4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032
4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032
4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032
4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032
4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032
4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032

GP Batteries - 4-pakk Apple AirTag Batteri CR2032

NOK 69

På lager (Mer enn 20 stk)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52886

GP Batteries

Produktbeskrivelse -

4-pakk med litiumbatteri fra GP til Apple AirTag med enestående ytelse og pålitelig kraft. Dette høykvalitetsbatteriet er spesielt designet for å gi stabil strømforsyning med en spenning på 3 volt, noe som gir tilstrekkelig kraft til å holde din tracker i gang i lang tid.

Batteriet er også motstandsdyktig mot temperaturforandringer, noe som gjør det egnet for både innendørs- og utendørsbruk. Dets førsteklasses ytelse sikrer pålitelig og jevn energi over lang tid, noe som gir deg muligheten til å nyte uavbrukt bruk uten bekymringer.

Passer for:
- Apple AirTag

Spesifikasjoner -

product
411534-pakk Apple AirTag Batteri CR2032https://www.phonelife.no/ovriga-tillbehor/batterier/batterier-til-enheten-din/apple-airtag/4-pakk-apple-airtag-batteri-cr2032?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/103381-1.pngInStock69NOK/ovriga-tillbehor/batterier/batterier-til-enheten-din/apple-airtagGP Batteries<p>4-pakk med litiumbatteri fra GP til Apple AirTag med enestående ytelse og pålitelig kraft. Dette høykvalitetsbatteriet er spesielt designet for å gi stabil strømforsyning med en spenning på 3 volt, noe som gir tilstrekkelig kraft til å holde din tracker i gang i lang tid.</p> <p>Batteriet er også motstandsdyktig mot temperaturforandringer, noe som gjør det egnet for både innendørs- og utendørsbruk. Dets førsteklasses ytelse sikrer pålitelig og jevn energi over lang tid, noe som gir deg muligheten til å nyte uavbrukt bruk uten bekymringer.</p> <p>Passer for:<br /> - Apple AirTag</p>69Batteri

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer