Bang On MagSafe Ring Silver
Bang On MagSafe Ring Silver
Bang On MagSafe Ring Silver
Bang On MagSafe Ring Silver

PanzerGlass - Bang On MagSafe Ring Silver

NOK 179

På lager (Mer enn 20 stk)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52459

PanzerGlass

Produktbeskrivelse -

Oppgrader ditt vanlige mobildeksel til et MagSafe-deksel med denne MagSafe-kompatible ringen fra PanzerGlass. Ringen festes enkelt på baksiden av ditt eksisterende deksel og muliggjør bruk av MagSafe-tilbehør på en smidig måte. Den tynne og lette designen smelter sømløst sammen med dekslets utseende og gjør det verken klumpete eller uhåndterlig.

Kompatibel med iPhone 12 og nyere modeller. Det medfølgende installasjonsverktøyet gjør det enkelt å nøyaktig montere ringen på ditt deksel.

- Stilig ring som gir støtte for MagSafe-produkter
- Fungerer med både trådløs lading ... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSølv
MaterialeMetall
product
40830Bang On MagSafe Ring Silverhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/universala-tillbehor/bang-on-magsafe-ring-silver?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/1189_02.jpgInStock179NOK/mobilbeskyttelse/universala-tillbehorPanzerGlass<p>Oppgrader ditt vanlige mobildeksel til et MagSafe-deksel med denne MagSafe-kompatible ringen fra PanzerGlass. Ringen festes enkelt på baksiden av ditt eksisterende deksel og muliggjør bruk av MagSafe-tilbehør på en smidig måte. Den tynne og lette designen smelter sømløst sammen med dekslets utseende og gjør det verken klumpete eller uhåndterlig.</p> <p>Kompatibel med iPhone 12 og nyere modeller. Det medfølgende installasjonsverktøyet gjør det enkelt å nøyaktig montere ringen på ditt deksel.</p> <p>- Stilig ring som gir støtte for MagSafe-produkter<br /> - Fungerer med både trådløs lading og MagSafe<br /> - Leveres med maler og installasjonsverktøy</p> <p>Materiale: Metall</p>179

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer