Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowers
Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowers

Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowers

NOK 149

På lager (11 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 20235

Produktbeskrivelse -

Smart veske med flere kortspor og mobilstand for Samsung Galaxy S9. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.

Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.

Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter hele telefonen
- Utskjæringer for knapper, konta... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeFlerfarget/mønster
MaterialeKunstlær
product
5926Mobilveske Samsung Galaxy S9 flowershttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-etui/mobilveske-samsung-galaxy-s9-flowers?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_planboksfodral_samsung_galaxy_s9_flowers.jpgInStock149NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s9/galaxy-s9-etui<p>Smart veske med flere kortspor og mobilstand for Samsung Galaxy S9. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.</p> <p>Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.</p> <p>Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Utskjæringer for knapper, kontakter og kamera</p> <p>Passer for:&nbsp;<br /> - Samsung Galaxy S9<br /> <br /> Materialer: Kunstlær<br /> Farge: Flerfarget</p>149Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer