Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brun

Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brun

NOK 199

På lager (Mer enn 20 stk)

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Art number: 20133

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefone... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeBrun
MaterialeLær
product
5907Ekte Lærveske Samsung Galaxy S9 Plus brunhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-etui/ekte-lrveske-samsung-galaxy-s9-plus-brun?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_samsung_galaxy_s9_plus_brun.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s9-plus/galaxy-s9-plus-etui<p>Mobilt l&aelig;rveske i ekte l&aelig;r. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok p&aring; innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter b&aring;de forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt n&aring;r du eller din familie ser p&aring; film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy S9 Plus.<br /> Materialer: Skinn.</p>199

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer