Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparent
Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparent

NOK 139

På lager (4 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 26940

tectTech

Produktbeskrivelse -

Transparent deksel fra tectTech til Samsung Galaxy S20. Dekselet er designet for å beskytte telefonen effektivt mot skade uten å gjøre den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av støtabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket støtbeskyttelse som holder telefonen hel.

Hjørnene på dekselet er forsterket for å dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for å beskytte mot riper.

Passer for: Samsung Galaxy S20.
Materialer: Plast, TPU.
Farge: Gjennomsiktig.

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialePlast
product
8122Crystal Hybrid Case Galaxy S20 Transparenthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s20/galaxy-s20-deksel/crystal-hybrid-case-galaxy-s20-transparent?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_galaxy_s20_transparent.jpgInStock139NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-s20/galaxy-s20-dekseltectTech<p>Transparent deksel fra tectTech til Samsung Galaxy S20. Dekselet er designet for å beskytte telefonen effektivt mot skade uten å gjøre den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av støtabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket støtbeskyttelse som holder telefonen hel.</p> <p>Hjørnene på dekselet er forsterket for å dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for å beskytte mot riper.</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy S20.<br /> Materialer: Plast, TPU.<br /> Farge: Gjennomsiktig.</p>139Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer