Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brun
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brun

Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brun

NOK 199

På lager (10 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 26767

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær til Samsung Galaxy A51. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefonen
- Kan... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeBrun
MaterialeLær
product
8003Ekte Lærveske Samsung Galaxy A51 brunhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-a51/ekte-lrveske-samsung-galaxy-a51-brun?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_samsung_galaxy_a51_brun.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-a51<p>Mobilt lærveske i ekte lær til Samsung Galaxy A51. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy A51 SM-A515.<br /> Materialer: Skinn.<br /> Farge: Brun.</p>199Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer