Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svart
Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svart

Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svart

NOK 199

På lager (16 st)

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Art number: 24214

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefone... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
6787Ekte Lærveske Samsung Galaxy A50 svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-a50/ekte-lrveske-samsung-galaxy-a50-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_samsung_galaxy_a50_svart.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/samsung/galaxy-a50<p>Mobilt l&aelig;rveske i ekte l&aelig;r. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok p&aring; innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter b&aring;de forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt n&aring;r du eller din familie ser p&aring; film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Samsung Galaxy A50.<br /> Materialer: Skinn.</p>199

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer