Mobilveske Huawei P30 Pro svart
Mobilveske Huawei P30 Pro svart
Mobilveske Huawei P30 Pro svart
Mobilveske Huawei P30 Pro svart

Mobilveske Huawei P30 Pro svart

NOK 179

På lager (12 st)

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Art number: 23353

Produktbeskrivelse -

Smart veske med flere kortspor og mobilstand. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.

Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.

Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter hele telefonen
- Smart innstillin... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeKunstlær
product
6553Mobilveske Huawei P30 Pro svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/huawei/p30-pro/mobilveske-huawei-p30-pro-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_huawei_p30_pro_svart.jpgInStock179NOK/mobilbeskyttelse/huawei/p30-pro<p>Smart veske med flere kortspor og mobilstand. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du f&aring;r med deg de viktigste tingene.</p> <p>Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes p&aring; plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter b&aring;de forsiden og baksiden av telefonen mot skade.</p> <p>Vesken kan gj&oslash;res om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt n&aring;r du eller barna ser p&aring; filmer eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart innstilling for visning av media<br /> - Utskj&aelig;ringer for knapper, kontakter og kamera</p> <p>Passer for: Huawei P30 Pro.<br /> Materialer: Kunstl&aelig;r.</p>179

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer