Mobilveske Huawei P20 Pro svart
Mobilveske Huawei P20 Pro svart
Mobilveske Huawei P20 Pro svart
Mobilveske Huawei P20 Pro svart

Mobilveske Huawei P20 Pro svart

NOK 179

På vei til oss - prel. tilbake på lager 2024-07-27

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 20624

Produktbeskrivelse -

Smart veske med flere kortspor og mobilstand. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.

Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.

Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter hele telefonen
- Smart innstilling for visning av media
- Utskjæ... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeKunstlær
product
5975Mobilveske Huawei P20 Pro svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/huawei/p20-pro/mobilveske-huawei-p20-pro-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_huawei_p20_pro_svart.jpgInStock179NOK/mobilbeskyttelse/huawei/p20-pro<p>Smart veske med flere kortspor og mobilstand. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.</p> <p>Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.</p> <p>Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart innstilling for visning av media<br /> - Utskjæringer for knapper, kontakter og kamera</p> <p>Passer for: Huawei P20 Pro.<br /> Materialer: Kunstlær.</p>179Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer