iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black
iPhone XR Case Tough Armor Black

Spigen - iPhone XR Case Tough Armor Black

NOK 299

På lager (1 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 22253

Spigen

Produktbeskrivelse -

Beskytt din telefon ordentlig mot støt og skade med et Tough Armor-deksel fra Spigen. Mobildekselet har en todelt design som er stilig, støtabsorberende og grepvennlig. Dekselet har opphøyede kanter for å forhindre riper på skjermen og kameraet på baksiden.

Dekselet har en kjerne av støtdempende TPU-plast med Air Cushion Technology-forsterkede hjørner som effektivt demper støt og smell. Rundt er det et hardt polykarbonatdeksel for best beskyttelse.

- 2-delt design: Kjerne i TPU, overflate i hard plast
- Forsterkede hjørner i TPE-plast
- Taktile knapper jobber gje... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialePlast
product
6272iPhone XR Case Tough Armor Blackhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-xr/iphone-xr-deksel/iphone-xr-case-tough-armor-black?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/spigen_iphone_xr_case_tough_armor_black.jpgInStock299NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-xr/iphone-xr-dekselSpigen<p>Beskytt din telefon ordentlig mot støt og skade med et Tough Armor-deksel fra Spigen. Mobildekselet har en todelt design som er stilig, støtabsorberende og grepvennlig. Dekselet har opphøyede kanter for å forhindre riper på skjermen og kameraet på baksiden.</p> <p>Dekselet har en kjerne av støtdempende TPU-plast med Air Cushion Technology-forsterkede hjørner som effektivt demper støt og smell. Rundt er det et hardt polykarbonatdeksel for best beskyttelse.</p> <p>- 2-delt design: Kjerne i TPU, overflate i hard plast<br /> - Forsterkede hjørner i TPE-plast<br /> - Taktile knapper jobber gjennom dekselet<br /> - Fungerer med trådløs lading<br /> - Stativ-funksjon - perfekt for å se på videoer</p> <p>Materialer: TPU, polykarbonat.<br /> Farge: Svart.</p>299Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer