Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparent

NOK 107,1
NOK 119

På lager (2 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 22030

tectTech

Produktbeskrivelse -

Transparent deksel fra tectTech til iPhone XR. Dekselet er designet for å beskytte telefonen effektivt mot skade uten å gjøre den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av støtabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket støtbeskyttelse som holder telefonen hel.

Hjørnene på dekselet er forsterket for å dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for å beskytte mot riper.

Passer for: Apple iPhone XR.
Materialer: Plast, TPU.
Farge: Transparent.

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialePlast
product
6207Crystal Hybrid Case iPhone XR Transparenthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-xr/iphone-xr-deksel/crystal-hybrid-case-iphone-xr-transparent?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/tecttech_crystal_hybrid_case_iphone_9_transparent.jpgInStock107.1NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-xr/iphone-xr-dekseltectTech<p>Transparent deksel fra tectTech til iPhone XR. Dekselet er designet for å beskytte telefonen effektivt mot skade uten å gjøre den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av støtabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket støtbeskyttelse som holder telefonen hel.</p> <p>Hjørnene på dekselet er forsterket for å dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for å beskytte mot riper.</p> <p>Passer for: Apple iPhone XR.<br /> Materialer: Plast, TPU.<br /> Farge: Transparent.</p>119Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer