Exoglass Apple iPhone X/XS/11 Pro

Copter - Exoglass Apple iPhone X/XS/11 Pro

NOK 249

Ikke på lager

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Artnr: 18727

Copter

Produktbeskrivelse -

Skjermbeskytter av herdet glass for iPhone X, iPhone XS og iPhone 11 Pro fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!

Copter® Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.

... Les mer

Spesifikasjoner +

product
5707Exoglass Apple iPhone X/XS/11 Prohttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-x-xs/iphone-x-xs-skjermbeskytter/exoglass-apple-iphone-xxs11-pro?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/copter_exoglass_apple_iphone_xxs.jpgOutOfStock249NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-x-xs/iphone-x-xs-skjermbeskytterCopter<p>Skjermbeskytter av herdet glass for iPhone X, iPhone XS og iPhone&nbsp;11 Pro fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!</p> <p>Copter® Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.</p> <p>Når det gjelder å beskytte berøringsskjermene, er det ingenting å slå glassets følelse og klarhet. Copter Exoglass er laget av et spesielt kjemisk herdet glass og har en teknisk hardhet i forhold til stål. Behandlet med fettavvisende overflate som forhindrer fingeravtrykk og gjør det enkelt å rengjøre.</p> <p>En pakke inneholder: Copter® Exoglass, Copter® Alcopad, Copter® Cleaning Cloth, Copter® Dust Sticker</p> <p>Passer for: Apple iPhone X, Apple iPhone XS, Apple iPhone 11 Pro.</p>249

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer