Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart
Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart
Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart
Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart
Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart
Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart
Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart

Mobique - Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svart

NOK 199

På lager (Mer enn 20 stk)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 18840

Mobique

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefonen
- Kan lages om til et mobils... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
5728Ekte Lærveske iPhone SE (2022) svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-etui/ekte-lrveske-iphone-78-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/18840-1.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-se-2022/iphone-se-2022-etuiMobique<p>Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for:<br /> -&nbsp;Apple iPhone SE (2022)<br /> <br /> Materialer: Skinn</p>199Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer