Exoglass iPhone 12/12 Pro
Exoglass iPhone 12/12 Pro

Copter - Exoglass iPhone 12/12 Pro

NOK 224
NOK 249

På lager (15 st)

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Art number: 28470

Copter

Produktbeskrivelse -

Skjermbeskytter av herdet glass for iPhone 12 Pro och iPhone 12 fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!

Copter® Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.

Når det ... Les mer

Spesifikasjoner +

product
9155Exoglass iPhone 12/12 Prohttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12/iphone-12-skjermbeskytter/exoglass-iphone-1212-pro?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/copterexoglassiphone1212pro_1.jpgInStock224NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12/iphone-12-skjermbeskytterCopter<p>Skjermbeskytter av herdet glass for iPhone 12 Pro och iPhone 12 fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!</p> <p>Copter® Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.</p> <p>Når det gjelder å beskytte berøringsskjermene, er det ingenting å slå glassets følelse og klarhet. Copter Exoglass er laget av et spesielt kjemisk herdet glass og har en teknisk hardhet i forhold til stål. Behandlet med fettavvisende overflate som forhindrer fingeravtrykk og gjør det enkelt å rengjøre.</p> <p>En pakke inneholder: Copter® Exoglass, Copter® Alcopad, Copter® Cleaning Cloth, Copter® Dust Sticker</p> <p>Passer for: Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12.</p>249

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer