Mobilveske iPhone 12/12 Pro lilla
Mobilveske iPhone 12/12 Pro lilla
Mobilveske iPhone 12/12 Pro lilla
Mobilveske iPhone 12/12 Pro lilla
Mobilveske iPhone 12/12 Pro lilla

Mobilveske iPhone 12/12 Pro lilla

NOK 179

På lager (3 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 28559

Produktbeskrivelse -

Smart veske med flere kortspor og mobilstand for iPhone 12 Pro og iPhone 12. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.

Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.

Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter hele telefonen
- Smart innstilling for ... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeLilla
MaterialeKunstlær
product
9239Mobilveske iPhone 12/12 Pro lillahttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12/iphone-12-etui/mobilveske-iphone-1212-pro-lilla?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelifemobilfodraliphone12pro12maxlila.jpgInStock179NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12/iphone-12-etui<p>Smart veske med flere kortspor og mobilstand for iPhone 12 Pro og iPhone 12. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.</p> <p>Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.</p> <p>Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Smart innstilling for visning av media<br /> - Utskjæringer for knapper, kontakter og kamera</p> <p>Passer for: Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12.<br /> Materialer: Kunstlær.<br /> Farge: Lilla.</p>179Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer