iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector Edge-to-Edge
iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector Edge-to-Edge
iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector Edge-to-Edge
iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector Edge-to-Edge

PanzerGlass - iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector Edge-to-Edge

NOK 299

På lager (7 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52461

PanzerGlass

Produktbeskrivelse -

Skjermbeskytter i herdet glass med personvernfilt til iPhone 12 Pro fra PanzerGlass. Dette er en førsteklasses skjermbeskytter av høy kvalitet som beskytter skjermen mot skader og riper på beste måte. Skjermbeskytteren har en antibakteriell overflatebehandling som dreper 99,99% av alle bakterier.

Med personvernfiltret kan du være sikker på at bare du ser hva som skjer på telefonens skjerm. Fra sidene er skjermen helt svart, men du som ser den forfra ser den akkurat som vanlig.
For å beskytte så mye av skjermen som mulig er skjermbeskytteren Edge-to-Edge. Den dekker hele skjerm... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialeGlass
product
40832iPhone 12 Pro Privacy Screen Protector Edge-to-Edgehttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-skjermbeskytter/iphone-12-pro-privacy-screen-protector-edge-to-edge?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/P2711-1.jpgInStock299NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12-pro/iphone-12-pro-skjermbeskytterPanzerGlass<p>Skjermbeskytter i herdet glass med personvernfilt til iPhone 12 Pro fra PanzerGlass. Dette er en førsteklasses skjermbeskytter av høy kvalitet som beskytter skjermen mot skader og riper på beste måte. Skjermbeskytteren har en antibakteriell overflatebehandling som dreper 99,99% av alle bakterier.</p> <p>Med personvernfiltret kan du være sikker på at bare du ser hva som skjer på telefonens skjerm. Fra sidene er skjermen helt svart, men du som ser den forfra ser den akkurat som vanlig.<br /> For å beskytte så mye av skjermen som mulig er skjermbeskytteren Edge-to-Edge. Den dekker hele skjermen, men fungerer likevel sammen med et deksel.</p> <p>Innhold i pakken: 1 stk skjermbeskytter i herdet glass, rengjøringssett, instruksjoner</p> <p>Passer til:<br /> -&nbsp;Apple iPhone 12 Pro</p> <p>Merke: PanzerGlass<br /> Materiale: Herdet glass</p>299Skjermbeskytter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer