Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparent
Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparent

tectTech - Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparent

NOK 139

På lager (15 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 28588

tectTech

Produktbeskrivelse -

Transparent deksel fra tectTech til iPhone 12 Pro Max. Dekselet er designet for å beskytte telefonen effektivt mot skade uten å gjøre den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av støtabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket støtbeskyttelse som holder telefonen hel.

Hjørnene på dekselet er forsterket for å dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for å beskytte mot riper.

Passer for: Apple iPhone 12 Pro Max.
Materialer: Plast, TPU.
Farge: Gjennomsiktig.

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialePlast
product
9267Crystal Hybrid Case iPhone 12 Pro Max Transparenthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12-pro-max/iphone-12-pro-max-deksel/crystal-hybrid-case-iphone-12-pro-max-transparent?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/tecttechcrystalhybridcaseiphone12promaxtransparent.jpgInStock139NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-12-pro-max/iphone-12-pro-max-dekseltectTech<p>Transparent deksel fra tectTech til iPhone 12 Pro Max. Dekselet er designet for &aring; beskytte telefonen effektivt mot skade uten &aring; gj&oslash;re den tung og stor. Baksiden av dekselet er laget av hard plast og sidene av st&oslash;tabsorberende TPU. Sammen gir det en utmerket st&oslash;tbeskyttelse som holder telefonen hel.</p> <p>Hj&oslash;rnene p&aring; dekselet er forsterket for &aring; dempe fall. Rundt skjermen og kameraet er kantene hevet for &aring; beskytte mot riper.</p> <p>Passer for: Apple iPhone 12 Pro Max.<br /> Materialer: Plast, TPU.<br /> Farge: Gjennomsiktig.</p>139Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer