Essential Case iPhone 11 Clear
Essential Case iPhone 11 Clear
Essential Case iPhone 11 Clear
Essential Case iPhone 11 Clear
Essential Case iPhone 11 Clear
Essential Case iPhone 11 Clear

ESR - Essential Case iPhone 11 Clear

NOK 159

Ikke på lager

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Art number: 25826

ESR

Produktbeskrivelse -

Beskyttende ESR deksel i TPU til Apple iPhone 11. Dekselet er transparent for å fremheve telefonens design samtidig som telefonen er beskyttet.

Støtdempende materialer med forsterkede hjørner sørger for å at telefonen er hel uten at det går på bekostning av stilen.

Dekselet har en per... Les mer

Spesifikasjoner +

product
7480Essential Case iPhone 11 Clearhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11/iphone-11-deksel/essential-case-iphone-11-clear?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/esr_essential_case_iphone_11_clear.jpgOutOfStock159NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11/iphone-11-dekselESR<p>Beskyttende ESR deksel i TPU til Apple iPhone 11. Dekselet er transparent for å fremheve telefonens design samtidig som telefonen er beskyttet.</p><p>Støtdempende materialer med forsterkede hjørner sørger for å at telefonen er hel uten at det går på bekostning av stilen.</p><p>Dekselet har en perfekt passform rundt telefonen - knapper, kontakt og kamera fungerer med dekselet på.</p><p>Passer for: Apple iPhone 11.<br>Materialer: TPU.<br>Farge: Gjennomsiktig.</p>159

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer