Mobilveske Apple iPhone 11 Pro svart
Mobilveske Apple iPhone 11 Pro svart
Mobilveske Apple iPhone 11 Pro svart
Mobilveske Apple iPhone 11 Pro svart

Mobilveske Apple iPhone 11 Pro svart

NOK 179

På lager (2 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 25506

Produktbeskrivelse -

Smart veske med flere kortspor og mobilstand for Apple iPhone 11 Pro. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.

Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.

Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter hele telefonen
- Utskjæringer for knapper, kon... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeKunstlær
product
7317Mobilveske Apple iPhone 11 Pro svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-etui/mobilveske-apple-iphone-11-pro-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_apple_iphone_xi_svart.jpgInStock179NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11-pro/iphone-11-pro-etui<p>Smart veske med flere kortspor og mobilstand for Apple iPhone 11 Pro. Vesken beskytter hele telefonen samtidig som du får med deg de viktigste tingene.</p> <p>Telefonen er ordentlig festet til skallet og skjermen er beskyttet av dekselet som holdes på plass med en magnetisk klemme. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skade.</p> <p>Vesken kan gjøres om til et mobilstativ til telefonen din, perfekt når du eller barna ser på filmer eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter hele telefonen<br /> - Utskjæringer for knapper, kontakter og kamera</p> <p>Passer for:&nbsp;<br /> - Apple iPhone 11 Pro<br /> <br /> Materialer: Kunstlær</p>179Etui

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer