Liquid Silicone Case iPhone 11 Pro Max Black
Liquid Silicone Case iPhone 11 Pro Max Black
Liquid Silicone Case iPhone 11 Pro Max Black

tectTech - Liquid Silicone Case iPhone 11 Pro Max Black

NOK 119

På lager (10 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 25759

tectTech

Produktbeskrivelse -

tectTech dseksel i beskyttende silikon til Apple iPhone 11 Pro Max. Dekselet omslutter telefonen med et støtabsorberende lag av silikon med en silkeglatt overflate som ligger bra i hånden.

Silikondekselet følger perfekt formen på telefonen slik at den ikke blir stor og tung med dekselet på. Alle funksjoner er tilgjengelige når dekselet er på.

- Beskyttende og støtabsorberende silikondeksel
- Perfekt designet for telefonen
- Foret med mikrofiber som motvirker riper
- Fungerer med trådløs lading

Passer for: Apple iPhone 11 Pro Max.
Materialer: S... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeTPU/Silikon
product
7436Liquid Silicone Case iPhone 11 Pro Max Blackhttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-deksel/liquid-silicone-case-iphone-11-pro-max-black?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/tecttech_liquid_silicone_case_iphone_11_pro_max_black.jpgInStock119NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-11-pro-max/iphone-11-pro-max-dekseltectTech<p>tectTech dseksel i beskyttende silikon til Apple iPhone 11 Pro Max. Dekselet omslutter telefonen med et støtabsorberende lag av silikon med en silkeglatt overflate som ligger bra i hånden.</p> <p>Silikondekselet følger perfekt formen på telefonen slik at den ikke blir stor og tung med dekselet på. Alle funksjoner er tilgjengelige når dekselet er på.</p> <p>- Beskyttende og støtabsorberende silikondeksel<br /> - Perfekt designet for telefonen<br /> - Foret med mikrofiber som motvirker riper<br /> - Fungerer med trådløs lading</p> <p>Passer for: Apple iPhone 11 Pro Max.<br /> Materialer: Silikon.<br /> Farge: Svart.</p>119Deksel

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer