Exoglass Google Pixel 8a

Copter - Exoglass Google Pixel 8a

NOK 199

På lager (5 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 52848

Copter

Produktbeskrivelse -

Skjermbeskytter av herdet glass for Google Pixel 8a fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!

Copter® Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.

Når det gjelder å beskytte berøringsskjermene, er det ingenting å slå glassets følelse og klarhet. Copter Exoglass er laget av et spesielt .kjemisk herdet glass og har en teknisk hardhet i forhold til stål. Behandlet med fettavvisende overflate som forhindrer fingeravtrykk og gjør det enkelt å rengjøre.

En pakk... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialeGlass
product
41116Exoglass Google Pixel 8ahttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/google/pixel-8a/exoglass-google-pixel-8a?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/Cotper2022ExoglassFlat.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/google/pixel-8aCopter<p>Skjermbeskytter av herdet glass for Google Pixel 8a fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!</p> <p>Copter&reg; Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.</p> <p>Når det gjelder å beskytte berøringsskjermene, er det ingenting å slå glassets følelse og klarhet. Copter Exoglass er laget av et spesielt .kjemisk herdet glass og har en teknisk hardhet i forhold til stål. Behandlet med fettavvisende overflate som forhindrer fingeravtrykk og gjør det enkelt å rengjøre.</p> <p>En pakke inneholder: Copter&reg; Exoglass, Copter&reg; Alcopad, Copter&reg; Cleaning Cloth, Copter&reg; Dust Sticker</p> <p>Passer for:&nbsp;<br /> -&nbsp;Google Pixel 8a</p>199Skjermbeskytter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer