Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svart
Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svart
Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svart
Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svart
Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svart

Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svart

NOK 199

Midlertidig utsolgt - litt lengre leveringstid

  • Fri frakt
  • Rask levering
  • Alltid tollfri

Art number: 23130

Produktbeskrivelse -

Mobilt lærveske i ekte lær. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok på innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.

Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter både forsiden og baksiden av telefonen mot skader.

Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt når du eller din familie ser på film eller serier.

- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer
- Beskytter rundt hele telefone... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeSvart
MaterialeLær
product
6485Ekte Lærveske Xiaomi Mi A2 Lite svarthttps://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/xiaomi/mi-a2-lite/ekte-lrveske-xiaomi-mi-a2-lite-svart?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_xiaomi_mi_a2_lite_svart.jpgInStock199NOK/mobilbeskyttelse/xiaomi/mi-a2-lite<p>Mobilt l&aelig;rveske i ekte l&aelig;r. Vesken beskytter hele telefonen og har en romslig lommebok p&aring; innsiden av dekselet. Lommeboken har tre kortlommer og en seddellomme.</p> <p>Telefonen er sikkert festet til skallet og dekkes bak lokket som holdes lukket med en magnetisk spenne. Dette beskytter b&aring;de forsiden og baksiden av telefonen mot skader.</p> <p>Lommeboksvesken kan lages om til et stativ for telefonen din, perfekt n&aring;r du eller din familie ser p&aring; film eller serier.</p> <p>- Lommebok for kort, pengesedler, kvitteringer<br /> - Beskytter rundt hele telefonen<br /> - Kan lages om til et mobilstativ for visning av media</p> <p>Passer for: Xiaomi Mi A2 Lite.<br /> Materialer: Skinn.</p>199

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer