Exoglass iPhone XR/11

Copter - Exoglass iPhone XR/11

NOK 249

På lager (5 st)

  • Alltid fri frakt og tollfritt
  • Rask levering med Bring eller Instabox
  • Sendes fra vårt lager i Sverige
  • Trygg og enkel betaling
  • 30 dagers åpent kjøp

Art number: 21876

Copter

Produktbeskrivelse -

Skjermbeskytter av herdet glass for iPhone XR og iPhone 11 fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!

Copter® Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.

Når det gjelder å beskytte berøringsskjermene, er det ingenting å slå glassets følelse og klarhet. Copter Exoglass er laget av et spesielt kjemisk herdet glass og har en teknisk hardhet i forhold til stål. Behandlet med fettavvisende overflate som forhindrer fingeravtrykk og gjør det enkelt å rengjøre.

E... Les mer

Spesifikasjoner -

FargeGjennomsiktig
MaterialeGlass
product
6166Exoglass iPhone XR/11https://www.phonelife.no/mobilbeskyttelse/apple/iphone-xr/iphone-xr-skjermbeskytter/exoglass-iphone-xr11?channelCountry=NOhttps://www.phonelife.no/pub_images/original/copter_exoglass_iphone_xr.jpgInStock249NOK/mobilbeskyttelse/apple/iphone-xr/iphone-xr-skjermbeskytterCopter<p>Skjermbeskytter av herdet glass for iPhone XR og iPhone 11 fra Copter. Denne skjermbeskyttelsen er mot de fleste ting!</p> <p>Copter&reg; Exoglass er laget av glass av høy kvalitet, som gir ekstra beskyttelse samtidig som du opprettholder perfekt skjermklarhet og følsomhet.</p> <p>Når det gjelder å beskytte berøringsskjermene, er det ingenting å slå glassets følelse og klarhet. Copter Exoglass er laget av et spesielt kjemisk herdet glass og har en teknisk hardhet i forhold til stål. Behandlet med fettavvisende overflate som forhindrer fingeravtrykk og gjør det enkelt å rengjøre.</p> <p>En pakke inneholder: Copter&reg; Exoglass, Copter&reg; Alcopad, Copter&reg; Cleaning Cloth, Copter&reg; Dust Sticker</p> <p>Passer for: Apple iPhone XR, Apple iPhone 11.</p>249Skjermbeskytter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse.Lær mer